For er som inte har mitt nummer

Sa kommer det har:
003464860421

dags för en uppdatering

Det har vart väldigt mycket sista tiden... mycket krångel, en del jobbiga saker och så. Men jag kan börja med att säga att jobbet går väldigt bra, jag är nästan alltid nästbäst i mitt team på att sälja trots jag jobbat så kort tid, så det här med försäljning passar mig väldigt bra, trots att jag inte känner att det direkt är mitt kall här i livet, kanske försäljning inom något annat område.

Det har varit en del festande med folk i mitt team, vilket har varit både bra och dåligt.
Jag har inte lyckats tagit mig till ett enda rockställe ännu, men måste försöka hinna med det nästa månad, men nu ska jag ta det lugnt den här månaden.

Sista tiden har jag pratat ganska mycket med Ben över sms o på myspace... har bestämt mig för att boka en flygbiljett till l.a och först hälsa på honom några dagar och sedan åka upp till Santa cruz i kanske två veckor o hälsa på dom :) Jag känner mig bara så fruktansvärt lycklig idag, allt jobbigt känns som bortblåst och jag är bara jätteglad, jag antar att det kanske är därborta jag hör hemma. Men flygbiljetterna är vääldigt billiga just nu o sammanlagt kommer resan typ gå på under 4000 kr.

Såg på Into the Wild igår, den var sjukt bra, så mycket fina natursekvenser från cali och arizona och andra platser i staterna. Innan jag och Mia gick o såg den hade vi lagat middag som bestod av avocadoröra och klyftpotatis och till efterätt hade vi oreotårta, skiiiitgott.
Sen när vi skulle gå hem så var det en jäkla arab som slog Mia på rumpan, såå jäävla kränkande, jag skulle fan kunnat gå fram o klappa till jäveln.. det är det som jag har lite svårt med här i barcelona, det är väldigt många här som har en dålig kvinnosyn, jäkla idioter.

men som jag sa, jag är glad idag.
saknar er därhemma, och Peter jag är fett avunsjuk att du får se thule, jag skulle velat se dom så jäkla gärna, och lycka till i tyskland korvis.
Tänker på er alla!
puss

dalig dag

Ja... det ar nog allt jag behover saga... vi var ute pa nat skitstalle igar som sog sjutk hart... jag ar trott pa dryga manniskor.
Blev forfoljd av nagra pakistaner som vagrade lamna oss ifred, jag typ stod o skrek at dom for att dom skulle fatta att dom skulle lamna oss ifred. idioter.
Sen sa blir man kallad for hora o fitta konstant nar man gar pa la rambla, jag tycker inte att man ska behova ta det, allvarligt talat.

just nu ar jag bara arg, trott o ledsen pa allt typ.


hart liv

Japp nu har man avklarat en hel arbetsvecka med ratt bra resultat faktiskt!
Kan ju saga som sa att det blivit en del festande den har veckan... haha.
Har hamnat pa en irlandsk pub som heter Ryans ratt mycket och spenderat tid dar med mina arbetskompisar... sen sa nar jag ska hem sa har ju tunnelbanan alltid slutat gatt sa da har jag pa nat satt hamnat pa efterfest o grejer hemma hos nagra i mitt team. slutade med att jag somnade typ vid 7 pa morgonen i onsdags och gick upp vid 11! jag trodde att jag hade sovit langre an sa men tydligen inte.

Igar var jag pa en skejtbar med en kille fran mitt jobb, de va najs.. eller vi stod bara o hangde utanfor, men asschysst stalle ju bara massa skejtare som hangde utanfor dar.

Idag kaaaaaaaaanske jag ska pa grillfest!

men somsagt jobbet har gatt bra o jag har salt bra o sa..

hoppas ni har de bra darhemma!
xooxoxoxoxoxoxoxooo

Jag ar gryyyym!

Ja... haha eller sa ar det bara nyborjartur! Igar sa salde jag 12 stycken! jag hoppas att jag inte raknade fel eller nat, for det ar valdigt mycket... vi ska salja 6 om dagen!


Kanske ar en saljare trots allt...

Sen skulle ja ut med nagra arbetskompisar, fick forst inte tag pa dom for dom hade sin mobil pa ljudlost,sa de resulterade i att jag gick jaaattelangt ut mot barceloneta for att stallet dom skulle till lag dar, och tillsist fick jag tag pa dom efter typ 17samtal och da va dom hemma, sa jag giiiick hela vagen tillbaka dit igen, drack upp min sangria, som forovrigt smakar lite som glogg, och sen sa skulle vi ut, men da va kl over tva sa de skulle kosta 7 euro i intrade, stallet sag inte saa lockande ut och det var en mils ko typ, sa jag kande att de inte va nat for mig sa jag tog en taxi hem, jag tankte faktiskt ga hem forst smart som jag ar, men nar jag borjade bli stalkad av lite laskiga typer sa kom ja fram till att en taxi va ett battre alternativ, kostade ju typ bara 40 spann ocksa...

haha de gar inte sa bra med min utgang, ja kommer aldrig ut till puben... men alltsa ja vill itne ga pa varsta disco stallena, skittrist ju, da kan de ju lika garna vara...

Mitt spanska nummer!

Ja, jag har ju haft det ett par dagar nu har bara glömt att skriva det här på bloggen o så...
Det är iallafall

0034664860421

Så ring mig gärna! det kostar inget för mig om ni ringer, vet dock inte hur mycket det kostar för er! men jag saknar er massa, så hör av er!!

Igår kväll så hyrde jag o Mia film och så åt vi popcorn o massa sånt o låg som två strandade sälar framför filmen typ haha.

men somsagt hör av er.

puss

lugn helg!

Nope inte har det blivit nat festande i helgen... tjejen som jag skulle ut med i fredags horde aldrig av sig... sa det slutade med att jag och Mia gick ut pa promenad och sen gick vi o kopte godis som vi tryckte i oss istallet haha.

Och igar sa vaknade jag typ vid 10 sa gick jag ut o gick langs stranden jaaaaaattelangt, gick typ sammanlagt i 5 timmar igar, sen gick jag in till la ramla o sa till Sephora o kollade o provade lite smink typ.

Sen akte jag hem, sov en timme innan jag Mia och Linda skulle ivag till en annan stad for att se Mias kompisars breakdans uppvisning typ, vi hade fribiljetter. Dom var alla brasilianer som dansade om gatuvaldet och knarket i brasilien, skitbra och tankvard uppvisning. Vi hade iallafall jattekul speciellt nar vi skulle hem sen o vanta pa taget.

Sen skulle vi ha gatt ut o tagit en kaffe med dom, men det blev aldrig sa o klockan va sa mycket sa jag gick och sov tillsist.
Hon jag skulle ut med i fredags skulle ha hort av sig igar da istallet for att hon aldrig horde av sig i fredags, men de gjorde hon inte... sa de kanske blir lite "talk to the hand" om jag ser henne pa mandag ;)
jaja hoppas ni har det bra darhemma, igar var det iallafall massa sol o varmt har, idag ar de lite mer mulet.

loove u
puss

Inget jobb idag....

Idag när jag kom till jbbet så blev vi direkt inkallade till ett möte... stämningen kändes väldigt tryckt redan när jag kom dit. Sedan kom en kostymklädd man och berättade att en av våra kollegor hade gått bort. Det känns väldigt konstigt,,, jag hade ju bara träffat honom någon gång, men han verkade verkligen vara en jättehärlig kille, så det är väldigt trist. Dom kunde inte riktigt säga vad han dött av, men det fanns misstankar om det.

Så det blev inget arbete idag, alla andra kollegor var ju jätteledsna... det är svårt när man som ny inte riktigt vet hur man ska hantera situationen, jag hade ju inte samma relation till honom som de andra, eftersom jag bara träffat honom någon gång...

jaja....

till nåt roligare, ska nog ut idag... trots att jag har rätt dåligt med pengar, men man måste ju leva lite också, och kunna lära känna lite av de som jobbar på jobbet typ. Men får ta det lite halvlugnt :) Ska iallafall ut med en tjej som heter Honney, som verkar schysst :)

Igår gick jag och Mia på promenad på kvällen, de va najs, det som är rätt skönt är att det alltid är människor ute här i barcelona, man kan gå upp på la ramla och det är alltid livat.

thats all for now.
Och tack för ditt erbjudande förresten korven! jag ska tänka över det nogrannt... hahhahahaa

PPM saljande o massa sant haha

Ok... jag lider av pengaangest! Alltsa ingen normal pengaangest om man rakar kopa nat onodigt... jag far liksom angest av att handla de mest basic grejerna som typ mat och sa. Och igar skulle jag kopa nya horlurar for att min till min mp3 var trasiga, forst funderade jag jaaattelange pa om jag verkligen ska kopa det, for jag far san agnest, men till sist sa gjorde jag det. Och sa kostade dom 15 euro istallet for 10 och ajg fick san angest.. haha.
fast nu har jag bestamt mig for att inte ha min pengaangest, och att pengarna tar slut nar dom tar slut liksom. Det ar redan sa mycket att tanka pa med jobb o vanner o sant nu i borjan sa att jag inte kan ga o ma daligt over pengar typ.
alltsa det jag menar ar ju att det ar ju bra att halla lite koll pa sina pengar, men inte att lida av san pengaangest att man far ont i magen sa fort man koper en limpa typ. :)
Sa nu skiter jag i pengar och koper sant jag behover o sa.

till nagot roligare!
Det var min forsta dag att salja idag! I borjan var det valdigt nervost och det tog ett tag innan jag kom igang. Iallafall sa salde jag 3 stycken! Och mattet ar val typ att man bor salja 6 om dagen, men manga som har jobbat dar kommer inte upp i ens det.
Det kanns jattekul, och det ar inte alls sa jobbigt som jag trodde de skulle vara. kunderna vi ringer till ar valdigt trevliga och sa :)
jag kanner mig duktig haha.

Saknar er alla jaaattemycket, kanner mig lite ensam nu i borjan men det blir nog battre sen om nan vecka typ nar man lar kanna fler pa jobbet.
<3
puss

Mitt nya liv i barcelona!

Okej, har inte haft tillgang till internet nu pa ett par dagar, men ska forsoka fa med allt som har hant de senaste dagarna.
I sondags sa flyttade jag ju in i mitt rum. Det kanns valdigt bra, rummet ar valdigt litet likasa lagenheten, men anda mysigt liksom. Dom jag bor med ar jattetrevliga, speciellt tjejen som agar lagenheten hon ar jaaaattesnall, har visat mig runt lite i Barcelona o sa.
Men det kanns varkligen skont att ha packat upp mina klader :)

I mandags sa borjade jag pa jobbet, det var ju inte sa svart att hitta dit eftersom jag redan hade varit utanfor dar jag jobbar. Sa forst fick vi en genomgang av Transcom, och sedan massa fakta om vad vi maste gora for att kunna jobba har i Spanien. Dom sa att vi var tvugna att ha ett NIE nummer, dvs ett nummer som ungefar funkar som ditt personnummer, och det ar valdigt vitkigt. Darfor var vi tvungna att igar typ ga upp jaaaaattetidigt, jag gick upp typ runt 5 for att stalla oss utanfor NIE kontoret och koa. Det ar namligen sa att dom bara delar ut ett visst antal NIE nummer per dag, sa man maste typ sta dar utanfor 2 timmar innan dom oppnar och koa.
Det var VERKLIGEN en process att fa sitt NIE nummer, i Spanien handlar allt om papper, papper och ater papper!
Forst fick vi ett papper som vi skulle ga med till poliskontoret, det skulle fyllas i... sedan skulle vi fa en stampel och ett inbetalningskort hos polisen, efter det skulle vi ga till en bank och betala in ett inbetalningskort som vi fick.
Sedan tillbaka till Poliskontoret!
GOSH sager jag bara!
Efter det till ett annat kontor for att fixa en annan sak.
plus att INGEN jag menar INGEN pa dessa stallen kan engelska! och jag sager att jag inte forstar spanska haha men dom bara fortsatter att prata pa spanska hahahahaha.

jaja, dom pa jobbet verkar valdigt trevliga. Fran borjan skulle jag vara pa ett projekt dar jag skulle salja ansiktsmasker. Men av nagon anledning sa blev jag tvungen att byta till ett projekt dar jag ska fa folk anlita ett foretag som ehter Solitar fondservice till att hjalpa dom att placera ut deras premiepension i fonder. Verkar lite krangligt, men betydligt roligare och battre an ansiktsmasker. An sa lange har jag inte ringt sjalv, utan samlyssnat, och folk har inte alls vart sa otrevliga som jag trott att dom ska. Men det ar val annorlunda nar det handlar om nagot sa seriost som deras PPM.
Mitt team verkar jattebra, bara massa skont folk, typ skejtare, och annat schysst folk :)

Har inte hunnit kolla runt sa mycket in Barcelona annu, har inte vart ute pa krogen eller nat an, igar slutade jag nio sa det var bara o ga hem o sova typ och sa upp o jobba vid nio idag.
sa vi far se till helgen!
Det ar inte sa varmt just idag. men det kanske blir battre snart, for de blaser ratt mycket idag.
hinner inte skriva saa mycket mer, men nu har ni iallafall en liten updatering om mitt nya liv har borta typ. Aven om allt ar lite virrigt sa gillar jag det iallafall :)
ha de bast!
love uu


Framme!

Ja nu har jag kommit fram... tankte bara meddela det till mamma eftersom hon var mer nervos an jag var imorse nar jag skulle aka.
Det gick bra med flyget o sa, sen tog ja en buss in till city och hittade tunnelbanan ratt snabbt. Kom precis till hostelet, det som ar jakligt trist ar att jag maste betala for alla 4 natter men jag ska bara stanna an... for att man maste avoka senaste 24 timmar fore, men jag fattade de som att jag kunde avboka resterande natter nar jag kom hit for att de skulle vara 24 timmar innan typ... men men det ar anda inte sa farligt dyrt typ 40 euro och jag far gratis lunch nu och gratis frukost imorgon iallafall.

Min forsta tanke ar att barcelona paminner mig valdigt mycket om san fransisco... forutom att alla talar spanska da, och det har hittils vart lite kommunikationsproblem for mig haha, speciellt pa hostelet.

jaja jag skriver mer sen... har lite o fixa o kolla , nu ska ja kaka lunch sen ska ja ut o kolla omgivningarna haha


Saaaa kanner val att jag ska gora en liten updatering nu nar jag har vart runt idag. Iallafall sa borjade jag kolla in omgivningarna har omkring vilket inte var saa mycket att se, knappt na folk alls. Sa jag tog tunnelbanan in till Catalunya, dar var det sjuuuukt mycket folk, skitnajs va de. Mitt forsta intryck av barcelona ar otroligt bra, sa vacker stad!! Lite som San fransisco men utan alla hiphopare haha. Jag gick ner till havet och tittade dar nere, sa fint jag blev helt glad. Jag har gatt runt sen kl 2 idag, gatt gatt o gatt, haha mina fotter ar helt doda, men de fanns sa mycket att se. Och jag hittade starbucks!! sa jag drack min forsta white mocha!
Massa skejtare overallt, sa jakla underbart. Gick forbi min arbetsplats ocksa for att se hur det sag ut dar, det ligger ju i WTC, som ligger precis vid hamnen, skitstort center med maaaasssa palmer utanfor, eller ja det ar ju palmer overallt har.
Kan inte riktigt fatta att jag ska bo har, blir glad nar jag tanker pa det. Dock har jag inte pratat med sa mycket manniskor annu, sa jag kan ju inte saga hur det ar pa den biten, det som ar lite jobbigt ar ju att man mest ser ut som ett fragetecken hela tiden eftersom man inte kan kataloniska eller spanska eller vad dom nu pratar.

Behover jag saga att jag ar i ett gladjerus typ? haha var en sot skejtare som flirtade lite idag ocksa, men NEEJ jag ska halla mig out of trouble jag lovar! :)

Tror jag far ga o lagga mig tidigt idag, ar helt jattetrott, efter att ha gatt upp 4 och sen gatt runt sa mycket idag. men somsagt, hittils alskar jag den har staden!
image11
Har ar WTC dar jag ska jobba, den runda byggnaden alltsa!

Alldeles alldeles snart så...

Okej så klockan är tyå halv 5 på morgonen nu... Peter o Roy hämtar upp mig om en halvtimme...
Jag är inte ett dugg nervös... de är skitskumt, jag brukar iallafall vara lite nervös. men nu känns det inget alls...eller alltså, ja skulle vilja va lite nervös... hmmm... börjar jag bli för van vid det här?

anyway
BYE mina darlings, vi hörs o ses o allt vad det nu är, LOVE U ALL!
haha och Tove var btw världens sötaste igår :D

RSS 2.0