Jobb jobb o jobb

Livet är hektiskt just nu.
Har ju börjat jobba i karlstad, och det går bra =) trivs görbra på jobbet! eller dretbra tillomed ;)
Blir väl en del festande med arbetskompisarna också.
Men dagarna går snabbt... upp på morgonen, hinna fixa ytterst lite hemma, göra sig iordning, ta bussen till karlstad, jobba i ett par timmar, gå till harrys en sväng, ta bussen hem från karlstad, kolla på scrubs o sen sova. och så börjar det om igen.

Fick papper från CSN idag också om att dom beviljar mitt studielån (igen) så nu är det bara att skicka in papprena till kilroy!

Jag blir såååååååååå trött på en viss person alltså, varför ska du vara så knepig för? jag struntar i det här nu... :(

Men allt är relativt bra här iallafall!  har inget internet hemma så kan aldrig uppdatera nåt ju.
puss

vill ha!


Seriously jag vill ha den här till halloween. Freddy freddy freddy :D

Barca + flytt!

Dags att redogöra sista dagarna i Barcelona kanske... ja dom bestod av att ligga på stranden och sola (jääkligt nice)... umgås med Honney, haha fan vad kul vi hade. Hänga på Travelbar och Ryans... ja.. ungefär det. Dela ut flyers på burgerking också, kul i ca 15 minuter, sen börjar det bli trist, och detta gjorde Honney i 9 timmar i sträck!!
Sista kvällen var jag på Ryans och träffade lite gamla arbetskompisar samt lite nytt folk från Transcom, sjukt kul var den kvällen, sov ingenting alls för att jag skulle upp 6, så jag bara hämtade mina väskor och stack till flygplatsen... ;D

Så på onsdag är det dags för den stora flytten till the middle of nowhere ;) Nej det blir nog bra ska ni se, kanske passar jättebra ute på landet, vem vet? Men det är en trevlig stad, med trevliga människor iallafall.
De senaste dagarna har jag försökt packa ihop mina prylz, jag har sjukt mycket kläder, och ändå har jag slängt mängder!

Varför är det allid så svårt att slänga kläder? Man tittar på den där tröjan som man verkligen använda dagligen förut och vet att man aldrig kommer sätta på sig den igen för att senaste gången man hade på sig den var när man var 15... Ändå så vill den inte hamna i slängpåsen.
Jag har kommit på ett smart knep när jag har svårt att slänga något... jag brukar dammsuga upp dom grejerna jag inte vill ha kvar, för då är det så svårt att ångra sig... funkar dock inte med kläder... skulle nog bli rätt mycket stopp i dammsugaren då ;)

jag är rädd också... läskigt av flera anledningar. Den ena är att min kära mor har bestämt sig för att flytta ner mig + min hund till Filipstad en vecka tidigare än hon kommer ner... Så det kommer vara jag + löptiks Embla + en madrass som bor i huset helt ensamma! 1 vecka!! Jag är mörkrädd! Ingen TV! Inget internet! ZOMFG!
Sen finns det andra anledningar till att jag är rädd... men det är bara för att jag är en känslomässig fegis! ;)

Och jag VET FÖRLÅT men jag har ingen kamera :(

RSS 2.0