Filipstad!

Nu är det bestämt! Vi flyttar till Filipstad! Fick precis beskedet att vi fick huset!
Så nu blir vi värmlänningar! :D

Chains



Idag fick jag fast anställning. Eller fast och fast, tillsvidare anställning. Jag borde vara glad, men fick lite panik eftersom jag ska flytta, jag ska iväg, iväg, iväg som vanligt. Blir så trött på mig själv, så fort någonting binder upp mig någonstans så får jag panik och gör allt för att förstöra. Jag är rätt duktig på att förstöra för mig själv ibland, men jag klarar inte av att ha någon fast punkt i mitt liv, ingeting som kan hålla mig kvar. Jag vill kunna resa mig upp och ge mig iväg precis när jag känner för det... och det är just det som jag det så svårt.

Ibland vill jag att mitt liv ska fungera normalt.

TACKHEJ

Jobba jobba jooo-obba!


Ja, snart har då den första veckan på jobbet passerat...
Hur har det gått då?
Ja i måndags blev jobbet inställt pga att det åskade o att  nätet var nere.
I tisdags satt jag mest och samlyssnade, fick avlägga ett prov också på att jag kunde det som jag skulle sälja, fick MVG, betyder det officiellt att jag är ett MVG barn nu?
I onsdags var första dagen jag fick sälja, det gick sådär... bra samtal men dålig på avsluten så jag fick lite tips om hur jag skulle lägga upp avsluten bättre. Den dagen resulterade alltså i 0 sålda! :O
Igår kände jag att jag kom in i det bättre och jag drog iväg 5 st! vilket alltså är målet för dagen, sååå nu börjar jag känna igen mig själv lite mer! Vilket dessutom resulterade i att jag tjänade 620 spänn igår! yey! (Dom två första veckorna jobbar jag bara på provision) observera att det alltså är för 4 timmars arbete, inte så dåligt, ÖB var 9 timmar arbete, runt samma lön.

I onsdags var jag ute med brorsan också, på HarryB gooosh,,, kan ju bara säga att det räcker med att gå dit ca 1 gång i kvartalet så har man fått en lagom HarryB dos, kanske bara är jag, men jag har lite svårt för tjejer med massa upptupperat hår, killar med massa smink o glitter, rakade grabbar med tribaler :)

Sista arbetsdagen för veckan då! Sen imorgon så bär det förhoppningsis av till Filipstad igen! yey! Bara det inte är nåt seriöst fel på mammas bil.
Tove kom hem igår också <3<3<3<3
Och Peter kommer hem på måndag!

PUSS

Ska jag ha brunt hår igen? fast med lite blont i luggen? LOL den här bilden bjuder jag på!

Mitt hälsosamma leverne

Tredje dagen idag som jag joggar! de ni! Plus styrka o situps.

jag satsar stort nu serrni... största anledningen är dock att jag funtar på att åka till thailand i höst o träna thaiboxning samt plugga, och det kan vara bra att ha en okej kondition o vara relativt vältränad innan man börjar träna, annars blir det rätt hårt.
om planerna går som dom ska, men det vet man ju aldrig ;)

Filipstad i helgen!

Jobb idag! Och idag är första dagen jag ska sälja, dessvärre så glömde jag ALLA papper i en bil igår... men det ska nog gå att låna ihop ett par nya... förhoppningsvis!

Börjar bli duktig på det här med att blogga?


Eller så har jag helt enkelt inget liv?

Galen kväll igår, träffade på en del människor jag inte sett på... ett tag så att säga. Gick hem runt 12 iallafall.

Idag så är det bara att ta nya tag, ska på utbildning klockan 4! yey.. eller ja... det som är ganska lustigt är att så fort jag berättar för mina vänner och bekanta att jag har fått jobb så är första reaktionen: Grattis! Fast när jag nämner att det är med telemarketing så kommer sen också "Åh stackars" och så kanske en liten klapp på huvudet :P
Klart att det är ett skitjobb, men det är inte värre än mcdonals! Man jobbar få timmar och tjänar mer än på Mcdonals, sen att man får höra på otrevliga människor hela dagarna är väl trist, men allt går ju att koppla bort om man är lite skillad!

Åker nog till Filipstad i helgen också :D Mamma ska kolla på lite hus o så, vi tar nog bilen dit tror jag!
Sthlm känns rätt dött just nu, eftersom både Tove och Peter är borta :( tomt här utan er!

tankar

Dejta, dejta och dejta. Vad är det för vits egentligen? Det känns så meningslöst på nåt sätt, vad får man ut av att dejta egentligen? vad får du ut av att dejta? Vad får man ut av ett KK förhållande? Jag måste vara socialt missanpassad för jag förstår inte grejen. Jag har nu varit singel i över ett år, och jag känner att jag är trött på att dejta. Varför ska man dejta någon, spela alla missanpassade spelregler? Jag förstår inte vitsen med att vara ihop med någon om det verkligen inte är den personen som man vill vara med resten av sitt liv, den man kan tänka sig att leva en hel livstid med om inte mer.
Bekräftelse för stunden? Kärlek ska vara nåt fint, inte massa spelregler.


Nej dejtande har förstört min bild av kärlek. Och jag vill INTE mer. Jag klarar mig själv.

Mail och brev och avsked

Sunyi och Diana Halloween 2007
Sunyi och Diana Halloween 2007

Nu har Sunyi åkt till Anton, och om två dagar så åker hon hem till Sydkorea igen, sorglit men sant.

Fick ett mail av Diana idag, ett jääääääättelångt mail! Hon är bäst! Hon kan verkligen göra mig så otroligt glad med sina mail och allt hon skriver, saknar henne jättemycket. Måste se till att vi ses nästa gång jag är i usa igen. <3

Idag ska jag på jobbintervju! Optimal telecom, haha samma som dom hade i Transcom, men jag vill ha nåt simpelt skitjobb just nu... så det passar nog bra, bara så att jag och Erik kan göra vår tågluff i September!

I förgår fick jag brev från Danny igen förresten! :D :D Den människan är så faschinerande..

PUSS

Nästan två görfina veckor i filipstad

Yes. Så då var man hemma i Stockhölm igen då, efter nästan två veckor i Filipstad. Känns väl sisådär att vara hemma igen, jag trivdes faktiskt väldigt bra därborta. Får väl se hur länge det dröjer innan man åker tillbaka dit. Mamma har ju tittat på hus där, får väl se hur det går med det, hoppas att hon inte tvekar på huset bara

Badat, shoppat, film, tyskt lantvin, sk8tat, åkt buss, gått, solat, brännt mig, elverket, knott, massa mat, party, lite lätt kaos kan väl beksriva tiden i Filipstad rätt bra ;)

Och nu då? Ska hitta ett jobb NU tänkte jag, är i desperat behov av pengar. Men har mailat på lite telefonförsäljarjobb, så det går nog relativt snabbt att hitta nåt. Jag tar vadsomhelst liksom ;)

En annan sjukt irriterande sak är nog att det är nåt fel på mitt ben, gör skitont i vaden så fort jag skejtar, vet inte om det är en stukning eller nåt, görirriterande är det iallafall! kan inte skejta så mycket då liksom, sucks!

PUSS

RSS 2.0