zomfg


Mycket just nu. Har en uppsats som forsta utkastet ska vara klart for imorgon. Sen sa maste jag hinna flytta ut nu i helgen ocksa och tampas med trilskande rumskompisar. Jag ar SAAA trott pa det har huset nu. Kan inte vanta en sekund pa att flytta ut, inget forvanar mig med huset langre. Alltid nan ny person som bor har.
Flyttar upp en liten bit i Wailuku till huset dar Keenan bor, det ar en liten studio i nedervaningen som jag kommer ha for mig sjalv, sa INGA rumskompisar mer :D

Skolan gar helt okej, serieritandet ar ratt intressant, men mycket speciella manniskor i den klassen... men men jag fragar ju nastan efter det nar jag skriver in mig i en serieritar kurs ;)

I helgen som var sa tog jag det ratt lugnt faktikst, har inte varit nagot hejvilt festande sista dagarna. Var pa stranden med Chris, drack vin och at massor av ost. mmmmmmmmmmmm :)

I sondags sa hade dom en liten event pa en bar som heter Wowie Maui. "The born of tiki" hette det. Dom kroppsmalade 8-10 personer till olika tikis, satte upp blacklights och grejer, sen hade dom en slags modeshow med det. GRYMT! Plus att dom spelade grym musik ocksa, verkligen vart att vi gick det. Min van Paul var en av personerna som blev kroppsmalade, kande knappt igen honom :) Chris forsoker overtala mig till att bli en tiki nasta gang tillsammans med honom... men... hmm ... jag vet inte :p

men men det ar vad som forsigar i mitt liv just nu. Vet inte om nagon laser min blogg ioverhuvutaget, men det ar bra for mig att komma ihag vad jag har for mig iallafall.

Saknar er darhemma, speciellt min cupcake.
PEACE

updates!


Lite uppdateringar!

1.Skolan har borjat, min serieritar kurs verkar grymt bra, och min andra bild och form klass verkar ocksa gorenkel. English 100 ar den enda kursen som verkar svar utav dom 4 som jag laser den har terminen.

2. Vi alla blir utkastade fran huset. Eftersom mina rumskompisar ar idioter... men men, lika bra det, sa nu letar jag febrilt efter nagonstans att bo om 10 dagar :)

3. Det ar vinter! Kallt pa morgonen nar man vaknar... uhuhuh, ja inte om man jamfor med sverige kanske, men anda! kallt for att vara maui!

4. Den senaste veckan har jag spenderat konstant med Chris :) Han ar typ varldens finaste och hjalper mig att leta efter nagonstans att bo, lagar frukost at mig, skaller pa mina rumskompisar lol, och bara ar allmant bast!
Svart att komma ihag vad vi har gjort dom senaste veckorna, det har varit ett anda stort irr rus av karlek i princip <3


worth every second


Senaste veckorna har varit helt galna. Och underbara. Lars kom hit for 2,5 veckor sedan och aker hem idag. Vilket ar trist :( Men vi har haft grymt kul iallafall och varit pa gryyyymt manga aventyr.

Omygod, jag har traffat en av dom basta manniskorna jag traffat i mitt liv. Forsta gangen pa 3,5 ar som det faktiskt fungerar :) Och det var vart varje sekund av vantan. Har verkligen hittat min battre halft.
Vi ar trouble :D
Dom senaste veckorna har varit dom basta i mitt liv.

Far aterkomma med fler uppdateringar senare. Har en hel del att ta tag i som att slanga ut tva rumskompisar och fixa allt med det.

PUSS


RSS 2.0