changes

Dramat fortsätter...
nu är det ännu mer som hänt... orkar inte skriva så mycket just nu men kan ta det lite snabbt.
Gary har fått sparken så han jobbar inte här längre.. han som äger stället är sjuk i huvudet, och har seriösa problem, så det var inte att gary gjorde ett dåligt jobb som gjorde att han fick sparken..
Det r sjukt många nya som har börjat jobba...
I vilket fall så jobbade ja igår och ska jobba idag också sen kommer jag nog hänga med gary resten av veckan :)
Träffade honom igår efter att jag jobbat. grejen är att han inte ens får komma in på hostelets område för han  som ägerstället... helt flippat. men men.
Annars är allting jättebra, jag är bara helt otroligt glad idag, hade världens bästa morgon, eftersom vi köpte kaffe på chevron o sen gick vi till ett vattenfall som ligger 10 min från hostelet :D

Jag o gary för ett par veckor sedan när superbowl var,  han var onykter
som resten var, jag jobbade haha.



Superbowl, mai tai, kihei, hana

Gud vad jag är dålig på att uppdatera min blogg... men ingen kommenterar bloggen ändå.. så det spelar inte så stor roll kanske, är nog inte som läser den direkt.
Antar att det är mycket som hänt sedan ni läste bloggen sist. Orkar inte ta allt kanske, men vissa delar iallafall :)
Senaste dagarna har varit lite kaotiska, men bra! Förra veckan så var det superbowl, alla på hostelet festade, dom började dricka runt kl 1 pm och höll på till kl 3 på natten. För min del så var det lugnt fram till kl 7, för jag jobbade.... så ett tag kändes det som om jag var den enda nyktra personen här på hostelet haha.
Partyt var helt flippat, någon hade satt upp en strippstång på biljardbordet... en svensk tjej slet av sig bikiniöverdelen o började dansa toppless. Jag blev upptvingad till att dansa med Gary, Martin o nån mer (JAG HADE KLÄDER PÅ).
Det var heeeeeelt flippat.

Sen var det Mai Tai party en av de andra dagarna, galet party också, slutade med kaos, alla bråkade med sina respektive, folk var otrogna, det var mycket drama helt enkelt. Slutade med att jag blev trött på allt o gick o la mig o sov istället.

I fredags var jag i Kihei med Laura, Martin, Jason m fl... det var en helt suverän dag... hängde på stranden ett par timmar, snorklade lite, girls fighting (vi satt på grabbarnas axlar o fightades haha, jag vann!) sen åkte vi till "Lifes a beach" o lyssnade på live musik o drack Mai Tai...

Igår var jag ut till Hana för andra gången. Det är verkligen SÅ vackert där ute. Åkte dit med April, Narissa och hennes pojkvän, Jason och Ariel. Hade en helt otroligt bra dag.....
Fast det tragiska var att när vi kom tillbaka till hostelet fick  vi reda på att Laura (min roomie som jobbar här) hade blivit skadad när hon hade gjort commando hiken o sen hoppat från 15 feet ner i vattnet. Grejen är att det hoppet är svårare för tjejer  eftersom våra kroppar är byggda lite annorlunda. Hon hade krossat ett ben i ryggen :( Så hon är på sjukhus nu... det är verkligen skittrist... och nu måste hon kanske åka hem :(:(:(

ska ladda upp mer bilder en en annan dag också..

hoppas ni har det bra därhemmaa.
älskar er
puss

RSS 2.0