pix


Min heta man får en schysst frilla ;)

Utsikt över Wailuku

Esther jag och Anna i Paia

Jaws crew aka jag, ariel, martin, dominic

BB staff Creew!

Det har varit ett par knepiga dagar, men förhoppningsvis så blir det bättre nu, hoppas jag! :)
Tänkte bara lägga upp ett par bilder här o skriva att jag tänker på er därhemma.
PUSS

drama

Mycket som hänt senaste dagarna... det har varit väldigt mycket upp o ner, men för ögonblicket är det bra, får väl se hur länge det varar dock.
Vad har jag gjort senaste dagarna? hmmm svårt att komma ihåg, jag vet att jag jobbade i måndags, sen i tisdags så hämtade jag ut mina pengar på westernunion och sen åkte jag till köpcentret med Laura, Toby, Laina och Nick... köpte ett jättefint linne :) I onsdags så åkte ja till Paia med argentina killarna samt laura o ariel, skulle surfa, men vågorna var för höga, så det blev inget surfande.
Igår så åkte jag och Suzan till Kanapali Beach där vi snorklade. Såå otroligt klart vatten! Och jag såg en gigantisk sköldpadda! :D
Idag åkte jag till Walmart o köpte lite pärlor för att göra halsband av.

Det har vart mycket krångel sista dagarna dock, o mitt humör har varierat kraftigt... jag vet inte hur jag ska göra med allt.
Ibland blir jag så trött... nu har Simon gått o sagt till Marcus att han ska sno mig från Gary "Its just a matter of time"... alltså... Va?!?! Vadfan? Mycket drama här som ni hör...

hoppas ni har det bra hemma i sverige.
älskar er
puss

lycklig

Just nu är jag bara så helt otroligt lycklig och glad. Kanske är det dags att jag får lite tur i mitt liv som omväxling? Allt är underbart här! Jag hänger på stranden, festar litegrann, dejtar en av de sötaste killar jag någonsin träffat, träffar jätteintressanta o coola människor... - ja mitt liv har definitivt varit värre ;)

mitt visakort är dock borttappat så jag lever på budget nu tills min bank skickar pengar till mig.

Love u all!
puss

flippat liv :)



Ok så igår var min första dag på jobbet! Det gick faktistk bra, jag svarade i telefonen -Aloha banana bungalow maaaaaaaaauiii ;) det var en riktigt slö dag dock, knappt någon som ringde... en incheckning, en reservation... fast Gerry hjälpte mig hela dagen iallafall ifall det kom någon, eller ifall någon ringde :)
Sen tog jag longboarden ner till Shell o köpte en corona.
Mycket folk  som var ute o festade här igår, så det var rätt kul, slutade med att Gerry satt o läste spökhistorier för mig hahaha det är tydligen mycket historier om platser här på ön, han har en hel bok med sånt :D

Och jag är i trubbel... igen... En kille som har jobbat här på hostelet tidigare tog med mig för att handla mat igår, han är lite creeeeepy, försöker undvika honom lite, eller han är ju snäll, men ... ja ni vet.
Aw Andrea hade köpt coconutchocolate åt mig igår när han var ute på turen, rätt gulligt gjort faktiskt... men... ja... jag vet inte..
det blir så mycket.

På fredag ska jag och Gerry till Lahaina och se NOFX :D

Nu måste jag försöka sova llite mer innan jag börjar jobba...
puss

Fullmoonparty



Några dagar sedan jag skrev nu, mycket som har hänt sedan jag skrev... eller ja... en del :)
Har mestt hängt på stranden o brännt mig, var i paia hela dagen igår med Corinne, danne, pierre och putte, det var niiice.
När jag kom hem från stranden igår hade halva hostelet bestämt sig för att åka på fullmoon beach party i Lahaina, på något vis lyckades jag bli medsläpad dit. Det var verkligen jättecoolt, typ raveparty mitt ute i middle of nowhere vid vattnet. Dansade typ 7 timmar i sträck, min skjuts åkte typ vid 2 sen var jag rätt strandad där, slutade med att jag och några andra från hostelet lyckades ta oss hem på morgonen iallafall.
Så hela dagen nu har jag typ bara sovit och försökt att återhämta mig från natten haha.
Det var ett par tjejer som fick sparken från hostelet idag... så imorgon börjar jag jobba, i receptionen! Så får väl se hur det går att svara i telefon o ta upp bokningar o sånt :)

och... I am TROUBLE.... im telling ya....vartjagänhamnar :P

jag lever i paradiset




Kan man verkligen säga att jag gör. Det var ett par dagar sedan jag uppdaterade nu.. Det är helt underbart här! Igår så åkte vi ut på en tur igen, den här gången åkte vi highway to hana, vilket är regnskog. Så vi åkte kl 8.30 på morgonen, stannade till i en  liten hippiestad o köpte lite mat, sen började vi färden på den krokiga vägen till Hana. Vi stannade ett par gånger på vägen dit o köpte bananbröd o lite annat o äta. Sen stannade vi till vid "black sand beach" ni kan nog höra på namnet att stranden består av svart sand.
Där gick vi till ett par grottor man kunde bada inne i. haha jag som har blivit så dålig på att bada sista åren, Isac tvingade tillsist mig att hoppa ner där från klipporna, men det tog en liten stund, rätt kallt var det också.
HAHA värsta roliga grejen hände där också, vi simmade in i en kolsvart grotta därinne, rätt många var vi, sen försökte danne få mig att simma längre in, jag såg ingenting och försökte greppa efter någonting att hålla i.. slutade med att jag fick tag i något mjukt varav en kille utropar "Heey thats my aaass". Jag kunde inte sluta skratta när jag kom ut ur mörkret :D vet fortfarande inte vem det var!

Sen åkte vi vidare till nationalparken i regnskogen. Där gick vi kanske en 2 timmars hike mellan vattenfall och plockade frukt o så, sen kom vi fram till det största vattenfallet.. det var såååå vackert!!

Det var helt enkelt en otrolig dag igår, går inte att beskriva på annat sätt :)
hoppas ni har det bra därhemma

Volcaanos


Flyget hit har gått bra, och allt annat också...

Okej så igår var det väl första riktiga dagen här. Vi råkade gå upp kl 4 på morgonen... för att Danne inte hade ställt om kl sen vi var i san francisco... tyckte väl att det var lite mörkt...
Iallafall kll 8,30 så följde vi med dom på hostelet ut på tur till den näst största vulkanen i världen...
Tog en stund att åka dit med vanen, vi åkte upp och upp och upp, tillslut var vi ovanför molnen... vi åkte upp till 10 000 feet (översätt någon??)
Där uppe blåste dag som bara den och var faktiskt riktigt kallt... hade bara en tjocktröja med mig, och sen började vi hika... först var det nerför och det gick ju lätt, jag tog täten typ haha, riktigt coolt var det också, kändes som man var ute o gick på mars, fast man var i en vulkan. Vi stannade halvvägs o tog lunch, sen var det vägen ut och det var raksträcka ett tag.. SEN började vi gå uppåt... okej det var nog inte den jobbigaste hike i mitt liv... eller kanske? men lite jobbigt var det allt :) vi gick hööööööööögt upp igen, fast det var skitcoolt. Tillsluut var vi framme vi bilarna, och då kändes det fan skitbra! Fast nu så vaknade jag nyss med v'ldig träningsvärk, så idag blir nog en lugn dag på stranden haha.
Snackade rätt mycket med han som hade turen, han heter Isac och är verkligen jättetrevlig, iallafall så sa han att han ska fixa ett jobb åt mig här på hostelet, fast jag har snackat med han som äger stället också och han sa att jag nog kan börja jobba här om två veckor, och då får jag ju bo gratis ;)

Well lägger upp bilder så snart jag kan..Hoppas ni har det bra i kalla sverige... !
pusspuss

RSS 2.0