Love is my religion


Åka buss till Kona

Väntar på bussen i Hilo


Idag har vart en rätt tuff dag på jobbet... Då måste man försöka tänka på allt bra som man har i sitt liv för att hålla modet uppe. Men jag har en hel del bra saker i mitt liv, och sjukt underbara människor som jag älskar.

Favoritlåten för dagen: Love is my religion - Ziggy Marley. Helst den Ackustiska versionen.

Dagens tack: Till Peter (Korven) för att han köpte omega 3 av mig och var min 2a kund på hela dagen.

Dagens se fram emot: Löningshelgen när Tove, Lars och Cindy kommer hit och hälsar på (inflyttningsfest kanske?!)

Köpte en sjukt söt ring av Isabella på jobbet idag också, lägger upp en bild en annan gång :)

I vilket fall som helst.
KÄRLEK
<3 er.

Klagomål


O H A N A


Har visst fått lite klagomål på att jag var så dålig på att uppdatera bloggen när jag var på Hawaii...jag vet... men min  dator fick ju virus så jag tycker att det var en ganska god anledning till att jag blev så dålig på uppdateringar ;)

Nu är jag i vilket fall somhelst hemma i Sverige igen. Börjar vänja mig vid att prata Svenska igen, äntligen :) Känns rätt konstigt att vara hemma efter 3 månader på Maui.. men det är rätt kul att träffa mina älsklingar här hemma också så klart!
Saknar dock min underbara "familj" borta på Maui sjukt mycket... får se hur jag ska göra med allt, vill gärna åka tillbaka dit o fortsätta mitt totalt urflippade liv därborta :) Men får  somsagt se, kanske ska ansöka om  skola där istället för Cali.
Alex (som jag träffade i Kona) vill att jag ska komma till Big island och bo hos honom, haha... tror dock att jag hellre åker över till Maui till att börja med ;) Kona (och alex) får vänta lite om jag åker tillbaka till Hawaii.

Har börjar jobba igen också! Tillbaks på unicall... yay! haha... får se hur länge jag ska jobba där, men det är bra att få lite cash på inrullning också, så att man kan börja spara igen.

Glad påsk till er alla! Hoppas ni får massa påskägg och massa godis o allt vad man nu får på påsk :)

KÄRLEK
puss

RSS 2.0