Sista dagen i Sverige då...

Jaha, så var det sista dagen i Sverige då, jag har inte ens packat klart än... har en del kvar, men det mesta är fixat iallafall. Och idag kom mitt paket från junkyard.se, två t-shirts såå najs, en från DePalma och en från Famous Stars and Straps.. två av mina favoritmärken.
image8image9
Dom sitter som en smäck, men jag är inte van vid att ha tajta t-shirts längre, men jag vänjer mig nog igen ;)

Och igår var jag och Martina ute efter att jag hade jobbat klart sista dagen på ÖB... Först var vi på "Martinas" pub som heter "Bara vi" det var trevligt. Och efter det tyckte jag att vi skulle gå till Wirströms så att jag kunde säga hejdå till min favoritpub, så vi gick dit, det var jättetrevligt... haha och jag kom på vem nr det är som jag har i min mobil som heter Sean hahahahahaha, så det löste ju ett frågetecken iallafall! hahahhaha

Ja det är rätt mycket nu


image5image6  image7

som händer i mitt liv känns det som. Jag flyttar alltså om lite mer än en vecka, och har massor av grejer att ordna. men fick iallafall mitt papper idag från Kilroy education, så nu kan jag skicka in de sista papprena till min ansökan till skolan i l.a.

Har bokat hostel i Barcelona nu iallafall, dom första dagarna, sen får jag se hur jag ska göra.
Lite kul är att jag mailade med Mathieu, en kompis from Belgien igår, och jag berättade att jag ska till Barcelona o jobba, och han kaanske kommer dit och jobbar han med. Vi får väl se hur det blir med det, men det vore grymt jäkla kul om han joinade, vi har så kul ihop han o jag hahaha, bara att det nog blir rätt mycket festande då ;)

Får se hur många dagar jag har kvar på ÖB nu då, kanske blir en dag till nästa vecka innan jag åker. Jag tycker allvarligt att det är lite jobbigt att sitta i kassan på ÖB... jag har en typ 35årig stalker efter mig som ringer till mig, han hittade mig på ÖB, och han är fett läskig, och fråga mig inte hur han fick mitt nummer... han typ.. tvingade till sig det. uuhuhuh, discusting.
MEN om 1 vecka så är jag borta, så då kan han inte stalka längre, då är jag i solen med palmerna weeeiii.

Igår så bakade ja och Tove muffins, och åt massa jäkla smet och så pressade ja i mig typ två stycken sen.. mådde så illa, men gott var det, så nu måste jag jobba på magen till badsäsongen om 1 vecka. hahahahah

jaja, thats it for now :)

xoxo

Jobb i Barcelona!

image4

Ja precis... jag har fått jobb i Barcelona... kalla mig galen eller vad du vill.. jag flyttar till staterna om ca 5 månader, men jag sticker ner o jobbar i Barcelona i 1-3 månader :D Är så glad, det här är en chans jag inte kan missa.
Dom ringde mig igår och frågade om jag vill börja jobba hos dom, och ja sa ju självklart ja... haha först ville dom att jag skulle komma ner nu i helgen, men det blev liiite kort om tid så jag åker ner nästa helg istället!

Honestly, jag vet inte så mycket om barcelona, har ju aldrig vart där... så om ni vart där så berätta gärna lite om hur de är och så!

Förövrigt så har min ansökan till skolan INTE skickats in än... och anledningen är att organisationen jag ska åka med är så SEGA på att skicka ett papper till mig som måste fyllas i... jag har redan ringt om det där, men måste nog ringa igen... man vill ju ha in den innan jag åker ner till spanien liksom....

Dags att skaffa en ny blogg

santa monica college
Ja... har haft en tidigare som jag aldrig updaterade, men n u börjar jag om på nytt. Främst vill jag ha den för att kunna använda den att skriva dagbok om mitt liv sen när jag flyttar och ska plugga på Santa monica college.

Jag hoppas verkligen att det går vägen nu. Igår var jag på möte hos Kilroy Travels och fick hjälp av en jättetrevlig tjej att fylla i min ansökan. Sedan så översatte hon mina betyg till engelska och kopierade mitt pass. Så nu kommer dom skicka in ansökan så snart som möjligt och sen är det bara att vänta på svar. Dom sa att det tar ca 6 veckor att få svar från skolan, men jag räknar med att det kan ta lite längre tid. Men jag hoppas hoppas hoppas att jag kommer in.

Igår gjorde jag inte så mycket efter det, eller jo gick runt i stan en stund, och det var faktiskt lite solsken på förmiddagen, helt underbart. Sedan så åkte in till Wirströms en stund på kvällen och träffade Tess, det var jättekul! det jag verkligen gillar med Wirströms är att det finns så mycket olika människor där, och man hamnar alltid i disskussion med alltifrån 20 åringar till 60 åringar. Sen är det väldigt kul att det är så mycket olika människor från olika nationaliteter där, alltifrån Irland, Usa, England, Frankrike you name it!
Iallafall det var en lyckad kväll.

Nä nu ska jag hitta på nåt annat...

RSS 2.0