Klarade TOEFL testet!!!!!

Vaknade imorse och gick in på intenet där jag kunde finna mina resultat från TOEFL testet! För dom som inte vet vad TOEFL testet är så är det ett engelska prov som man gör om man vill studera utomlands te x för att mäta vilken nivå man ligger på i Engelska. Och jag klarade det!! Med ganska god marginal to m. Nu i efterhand så har jag förstått att det inte krävdes så hög nivå till skolan jag kommit in på, men det visste ju inte jag, så jag har gått och oroat mig lite i onödan ;)

Sååå... det betyder att jag är ett BRA steg närmare målet! Skolan har tillochmed  gått med på att skicka ut ett I-20 till mig innan jag fick hem resultatet. Ett I-20 behöver man för att kunna ansöka om studentvisum, och jag behövde helt enkelt ha det i tid för att hinna med att söka visum :D Så i princip skulle man väl kunna säga att jag redan är antagen till skolan! För det var ju bara resultaten som dom behövde ifrån mig... :)

Så nu väntar jag bara på  att få hem I-20, pass, brev från CSN, personbevis och sen kan jag åka till Amerikanska Ambassaden och ansöka om mitt visum... som gäller i 2 år!! flippat eller hur?! Det kändes så lååångt bort när jag började planera att ansöka till skolan, så många steg som var tvunget att ordnas med provet och allt... men nu är jag nästan där! Det är en bra känsla!
Sen är det bara att vänta i ett par veckor, men sedan åker jag hem.... till Maui :)
Det ska bli så skönt att veta att man ska stanna någonstans.. ett bra tag och veta att man inte behöver flytta efter 2 månader!

6 veckor kvar då!




RSS 2.0