wow


Jag insåg precis att sångaren i Dashboard confessionals som är ett av mina favoritband är grymt snygg.
Jag tyckte bara att ni skulle få ta del av honom.

Gratis stray cats! det ni!

Ok, så igår så skulle jag på kickoff med jobbet... så vi fick skjuts av Hassan till berns, Sen så åt vi middag och hade ett föredrag om Qall telecom. En komiker var där också! haha, jag ska börja gå o se på ståuppkomiker varje gång jag åker till stockholm sen i fortsättningen, det är ju klockrent!
Sen så hsde vi gratis dricka i princip hela kvällen, och jag och Maria hade grymt roligt och spanade in alltifrån bartendrar till diskplockare haha.
Iallafall så började vi fundera på vad et var som var på G där på kvällen, eftersom det verkade vara en spelning, massor av rockabilly människor stod där nedanför... så vi smet oss ner till den våningen och började prata lite med vakten som stod där, han visste inte heller vilket band det var, men vid det laget började jag nog misstänka att det faktiskt var Stray Cats som spelade. Såå jag lyckades flirta in mig med vakten så att jag fick komma in graits på spelningen! daamn! Det var fan grymt bra! Sen snackade jag med en Norrländsk kille som sa att han hade betalt 570 spänn för att få på spelningen! hah! och jag gratis!!

Så kvällen vart rätt lyckad, gratis mat, gratis spelning och gratis dricka och ståuppkomiker! GREAT

Konsten att vara låtsassjuk



Ja... här vaknar man en fredagmorgon, och OKEJ jag är faktiskt lite förkyld, det har jag varit hela veckan. Men så är det såhär, att motivationen står på 0,0000 på att sälja något idag, iochmed att jag slutade klockan 9 igårkväll. Jag orkar helt seriöst inte prata om något optimal idag. För andra personer lönar det sig att gå till jobbet även om motivationen inte är på topp, för dom tjänar ändå pengar på det. MEN går jag till jobbet när motivationen står på 0,00 så tjänar jag exakt den siffran på en hel dag. FÖR ATT jag fick reda på i veckan att jag INTE har någon grundlön, utan bara en garantilön på 4000 kr!!!!!!!!!!!
så ja... 4000 kr för en hel månads slit, YEAH jag kommer att bli rik.
Dom hade ju lagt upp det snyggt också så att det skulle låta som att det var en grundlön... självklart.. dom är ju säljare!
Nu är det 3 veckor kvar bara, sen blir det belgien och spanien förhoppningsvis =) Kanske tar Belgien först för att Mathieu skulle till frankrike sen.

Jag är faschinerad av mig själv, jag har tagit tag i mitt liv, och blivit aktiv. Förra veckan så tränade jag kickboxning, åkte longboard i stan med brorsan (haha så jävla bäst vi höll på att bli tagen av vakterna i gallerian) och så red jag två dagar i sträck.
Den här veckan har jag tränat kickboxning, och nu tänka jag gå o simma och i helgen ska jag och Tove <3 rida igen på en låångtur :D
Nästa vecka ska jag på kickoff med jobbet, på Berns, vad ska jag ha på mig?!

Nä nu ska jag ringa upp min chef och hosta lite och låta kyfyld!
PUSS

Ilska

Sista tiden har jag känt att jag har mycket underliggande vrede i mig. Jag tror att det beror på många anledningar. Men framförallt att bli sviken av folk som man trodde var ens vänner. Och inte bara vänner utan även familjemedlemmar.
För visst är det så att om man blir rånad på tunnelbanan för att man somnat, då får man skylla sig själv? JA för har man somnat till då tillhör ju ens ägodelar alla andra, i regel alltså? Blri så förbannad, hur man man inte ha någon empati känsla? Hur kan han inte ha empatikänsla för sitt eget JÄVLA kött och blod? Hur kan man strunta i sin tidigare familj såpass mycket, visst pengar, men pengar är inte ALLT! Man kan inte köpa sig ur alla situationer! Hur kan man försöka radera ut sina tidigare minnen med sin familj?! För att man har skaffat en ny familj!? Det är för mig helt obegripligt, visst vi kanske inte är den perfekta familjen, en son med asbergers, en dotter som inte vet vad hon vill, och en exfru med problem, MEN vi har fortfarande varit din familj! Vi ÄR FORTFARANDE dina barn! Du har inga nya barn, de barnen som du gärna vill ha som dina är faktiskt inte DINA barn, utan VI är. Vi kanske inte är perfekta, men det är fan inte du heller.
Men visst fortsätt leva ditt nya underbara liv med dina underbara nya barn och radera ut alla minnen från oss, du kan ju lika gärna slänga alla fotoalbum också. Så kan du ju ångra dig om 10 år när vi inte har någon kontakt alls längre. Då när du förlorat den familj som faktiskt är ditt kött och blod.

Tacka vet jag riktiga vänner <3 Och ni alla falska jävlar get the fuck out of my life.

Putte i Parken


Såå igår kom jag hem igen, vartdå ifrån tänker ni nog då? Filipstad såklart haha, råkade hamna där igen. Eller mamma skulle ner o skriva kontrakt i Fredags, så i torsdags efter två timmars arbete, slutade jag tidigt på jobbet eftersom det bara var jag där, och sedan tog vi bilen bort till Filipstad, efter några smärre missöden med regnoväder, en mamma som har panik av att köra i regn så var vi framme kl 12! Jag hade dragit i mig 3 koppar kaffe så jag var koffeinkickad som fan, kunde inte stå still. Sov MAX två timmar den natten. Visste inte om ja skulle jobba på fredag, men Erik tyckte jag skulle stanna om jag inte skulle jobba så att vi kunde åka till karlsoga på festival.
Skrev kontrakt med morsi, sen käkade vi kina buffé för att fira, och sen lyckades jag fixa så att jag inte jobbade.
SOV hela fredagen i princip.
Så i lördags åkte vi på festival, vi hade HUR lång tid som helst innan vi skulle åka, men plötsligt så fick vi jättebråttom ändå, hur kommer det sig att det alltid blir så? 3 TIMMAR tog det att åka buss till Karlskoga! 3 TIMMAR! Bara för att vi var tvugna att åka via karlstad.

Men det var skoj med festival iallafall, satt ioförsig mest i en lägenhet och festade väldigt länge innan vi gick ner till festivalen, men hann med att se turbonegro kl 2 på natten, grymt var det! jag som knappt gillar dom ens! men vi röjde så jäkla hårt och jag skulle sitta på Eriks axlar hahaha.

Ett o annat löste sig den här helgen också, nu känns allting mycket bättre och en av alla jobbiga klumpar i min mage är borta iallafall så det känns verkligen skönt, nu är det bara pengaångesten(läs totalt broke) och jobbet som klumpar sig i magen o ger mig magkatarr hahaha.
Men TVÅ månader tills jag flyttar, rätt länge :/ Men åker ner igen om en månad o hälsar på o sen blir det nog Barcelona i september!

RSS 2.0