Da sa bar det av da...

Idag lamnar jag Barca... det kanns hemskt att saga det, men just for tillfallet sa kanns det fruktansvart bra... hahaha. idag har jag gatt runt och kannt mig LYCKLIG!
Antligen far jag komma tillbaka till staterna dar folk pratar engelska..

OCH for att inte glomma... jag SLIPPER transcom och deras mentalitet.

Men jag angrar inte min barcelona vistelse det minsta... det har vart kul... men det ar skont att aka.

jag skriver igen sa fort jag far tillgang till en dator!

PUSS

sista dagen pa transcom


Sa jakla skont... nu slipper jag nansin snacka om fondservice igen! Fast kanske saknar vissa kanske lite grann..vi far se.

Igar var en ratt hard kvall sa idag blir det nog lugnt... far se!

nu ar det 4 dagar tills jag aker! jag ar sa lycklig just nu

Ingen mobil...

Jaa...tankte att jag kanske ska forklara for er att jag inte har nan mobil just nu... kundei nte lana den som jag lanade langre...s a kanske ska forsoka lasa upp min eriksson eller nan annan.
Sa det gar alltsa inte att fa tag pa mig pa nat annat satt an pa datorn...
sa mamma kan inte du skicka ett mail hur man skulle gora med deklarationen eller kan nan forklara for mig hur det gar till med sms deklaration?!
pliiz

Idag ska ja ut o kaka middag med brudarna... sa det blir najs.
ta hand om er
puss

En vecka kvar nu

Yes nu ar det precis en vecka kvar innan jag aker fran barcelona till gatwick for att sova dar en natt o sedan vidare till staterna.
Jag langtar sa sjukt mycket men ar fan helt nervos ocksa...
Det ar lite som jag maste ordna o sa innan, maste fixa det dar med deklarationen mamma, men forsok ringa mig igen sa lovar jag att svara jag har inga pengar pa mobilen!

Forra veckan gick skitsegt att salja...vi ringde bara till lidingo typ... det slutade med att folk borjade satta upp hata lidingo lappar pa jobbet... skitdryyyyyyyyga!
Men nu ringer vi till lulea det ar mycket battre.
Men nu ar det bara 3 arbetsdagar kvar! SHIT 3 stycken! sen slipper jag sitta o ringa och snacka om fondservice.

Idag ska jag till stranden med honney, sen kanske Vanessa kommer dit... det ar aasvarmt ute sa det ar najs. Sen igar var jag pa Ryans o drack lite billiga drinkar med Vanessa, saa najs alltsa dom hade scrubs pa i bakgrunden da blev jag glad.
Helgen var lugn som fan, at mat i fredags o tog nagra ol nedanfor jobbet sen travel bar o tog en ol med honney.
I lordags sa tog ja en luuugn dag, o kakade rakor med Mia o sen glodde vi pa film.. slappdag typ.

Annars har det val inte hant sa mycket...eller jo forra veckan var det brak o slagsmal i johan o bengans lagenhet, en kille pa jobbet som bodde tillfalligt hos dom som tagit nat som flippade, shit alltsa vilket cp, sa vi fick ringa polisen tur att vi var manga som var dar.
ska pa ett satt bli skont att lamna spanien o komma bort fran allt supande, nu dricker jag ju typ ingenting langre... men det ar det enda man liksom gor och jag pallar inte just nu.
Fast jag o vanessa har ifosig lagat mat o kollat pa film o grejer ocksa :):)

saknar er alla o nu ar det bara en manad tills jag kommer hem! ska bli saa kul o traffa er alla igen!
<3
puss


glad

Jag ar sa javla glad... allt ser sa ljust ut och underbart... jag fick reda pa att jag fick tillbaka pa skatten igar, sa det typ tacker min flygbiljett till staterna iallafall, och sen sa bara funkar allt sa bra. jag ar bara helt glad!
igar var jag pa klubb, haha jag gillar inte att ga pa klubb... jag vill inte festa mer!!! jag ar trott pa att festa! kan ni fatta det. Jag vill sitta hemma o se pa film, eller ta mysiga promenader, inte festa! men det ar ingen som vill sitta hemma, bcn mentalitet?

Jag salde iallafall skitbra igar, 11 stycken!
vanta bara mamma, snart ringer jag dig ;) jag har redan ringt peter! hehehe

aaaahhhh de ska bli sa najs o aka om tre veckor!! :D:D
fan vad jag langtar, efter att fa traffa Ben, Diana, Joel o massa andra!

TOVE KOM HIT och gor vettiga saker med mig!

PUSS

Maaaaaassor av nyehter

Ja det var ju ett tag sedan jag skrev min blogg nu... och det ar ratt mycket som har hant sen sist.... ska val forsoka fa med det mesta..
Igar sag jag The creepshow, us bombs o deadline, sa jaaavla najs... helt jattebra spelning, men jag blev dock lite overforfriskad, haha lite formycket jagermeister... haha jag skulle aka med creepshow o us bombs o dom till madrid o sen ta ett tag hem idag... men madde lat mig inte gora det haha, hon tyckte jag var for full och att det inte var ett bra beslut... men det hade vart jakligt kul.
Sa jakla najs o traffa lite engelsktalande manniskor for omvaxlings skull.

Och om tre veckor sa aker jag till staterna! yiiiiiih! sa naaajs! Jag fick precis ett mail fran Diana, hon skulle flytta in i en lagenhet i san fran, sa jag kan bo hos henne dar ocksa!! sweeeeeeeeeeeet.

I fredags hade vi middag hemma hos Vanessa... sa jakla underbar manniska hon ar alltsa. haha blev val lite full i fredags ocksa och sant. men det var en helt okej kvall... fast shit den har helgen har vart hard alltsa, jag maste ta det lugnt med alkoholen ett tag framover..

Idag har jag mest gatt runt o flummat med Honney, haha jag blir sa forvirrad nar jag ar bakis alltsa.

skriver mer sen nar jag inte ar sa trott...
PUSS

RSS 2.0