Spannande helg

Jag ser saaaaa fram emot helgen! Idag sa ska jag fa en gratis massage fran min van Josh, sen sa ska jag till min kompis som ar frisor och fa en conditioner treatment (antar att det ar en balsambehandling ;))
Imorgon sa ska min klasskompis Ashley hamta upp mig runt 12 pa formiddagen, sen aker vi ut till Lahaina och ska bo pa Westin resort!! Och jag far bo dar helt gratis med henne och hennes pojkvan :D
Eftersom det ar stort med Halloween i Lahaina sa ar det helt perfekt. Ahsley ar utbildad makeupartist sa hon ska fixa mitt smink ocksa :)
Min Halloween kostym ar bast! Jag ska vara Mrs, Krueger! Kommer garanterad ladda upp bilder fran det senare ;)

Blir ratt bra att vara dar med min klasskompis, behover en break fran alla grabbar en dag eller tva. Dom driver mig till vansinne ;)

Hoppas att ni alla far en underbar Halloween, och drick er inte for redlosa!
PUSS och KARLEK till er

Mad world?

motherfucker
Trott och lite bakfull en dag forra veckan.



Sista veckan ar det sjukt mycket som har hant. Bra, daligt, markligt... bara sjukt mycket och jag kanner mig ganska sa forvirrad just nu. Det ar en liten fight i mitt hus just nu mellan grabbarna ocksa... vilket kanns lite drygt.

Jag vet inte vad jag ska gora med allting, mitt karleksliv ar lite latt tilltrasslat kan man saga. Milt sagt.

Inatt sa akte jag och min van upp till Haleakala for att se soluppgangen. Sa otroligt vackert. Sa med det sagt sa har jag inte sovit nagot alls inatt och jag sitter i skolan och ar GRYMT trott.

Fick ett till A pa mitt Front office management prov igar :D Och forhoppningsvis sa klarade jag mitt Hawaiian studies test med bra resultat for en gangs skull! jag ar grym! :)

Igar satt jag och Ace uppe pa varat hustak och tittade pa solnedgangen over Iao valley. Pratade om allt mojligt. Det ar verkligen tur att jag har helt underbara vanner har <3

Uppdatera mig garna om vad som hander i sverige och vad ni har for er! Saknar er!
PUSS

spannande vecka


I torsdags flyttade jag o grabbarna in i varat nya hus. Trivs jattebra dar :) Sa nu har vi var lilla familj.

I fredags sa akte jag med skolan ut till Westin Resort i Kaanapali. Grymt stort och fancy hotell... larde mig en hel del faktiskt om hur det fungerar i ett storre hotell.
Sen var det first friday i Wailuku. Dom hade en gratis Rocky horror picture show i biografen, var ratt kul, men blir lite langtrakigt efter en timme eller tva.
Men first friday var helt okej :)

I lordags sa vaknade jag dret tidigt, akte upp till Iao valley, men det var molnigt o lite regnigt, sa jag stannade inte sa lange. Sen gick jag ner till Cafe macarel for en kaffe med Paul (som jag tog hand om huset for). Vi akte ut till Paia och simmade lite i havet vilket var grymt, eftersom jag inte gjort det pa ett tag.
Sen akte vi till Maui humane society, dar dom har overgivna djur. Tittade pa massvis med katter... men kan inte bestamma mig, jag vill hitta den ratta katten for mig :)
Efter det sa akte vi tillbaka till Wailuku, Paul presenterade mig for en gaygubbe som jobbar uppe i en antikaffar :D haha grymt kul att prata svenska!

I lordags eftermiddag sa akte jag, keenan, zack och johnny till Marcus i Kihei for han hade sin 50 ars fest. Det var en trevlig tillstallning, aven om marcus dock var lite overforfriskad ;) Men men det var ju trots allt hans 50 ars dag!

Igar var det en lugn hemmadag for mig, bakade cupcakes till pojkarna vilket dom uppskattade :) Tog en del bilder fran kalaset i lordags, men kan inte lagga upp dom eftersom jag inte har internet pa min dator annu... suck...

jag har dreeeeeeeeeeeeetmycket att gora i skolan... vilket suger :(
Och forresten, jag har inte dejtat nagon pa 2 hela veckor nu! duktig jag ar. och jag tror jag ska halla det sahar ett tag, for jag ar gladare nu an jag varit pa lange :D

alskar er alla
puss

RSS 2.0