veckans nytt

Den har veckan har varit valdigt busy ocksa. Det ar mycket som har hant och mycket som jag faktiskt har fatt gjort. Skolan borjade i mandags, sa jag har haft fullt upp heeeela veckan.
Har 4 stycken kurser som jag laser det har aret.

Introduction to hospitality and tourism - Valdigt intressant kurs faktiskt, men lararen ar lite galen... eller alltsa hon ar kinesisk sa det ar lite svart att forsta vad hon pratar om ibland, plus att hon ar hysterisk nar hon pratar.

Front Desk management - Det ar nog den mest komplicerade av de kurser som jag laser, iomed att hon raknar med att vi har tidigare kunskaper fran hotellindustrin. Samma larare som ovan

Hawaiian studies - Ocksa en valdigt intressant kurs, bara det att lararen pratar pidgin engelska, allltsa hawaiiansk engelska, vilket kan vara lite svart att forsta for mig, men tids nog sa lar jag mig val att forsta :)

Engelska - Aven har har jag en lite smatt hysterisk larare... hon pratar mer om hur vi riskerar att fa F i kursen an hur vi ska klara av det... haha nej inte riktigt, men nastan, men det ar bra for mig att lara mig skriva engelska battre.

Har inte pratat sa mycket med dom som gar i samma klass som mig... men hanger en hel del med en kille som kallas for Ace... saaa rolig grabb, han ar kompis med en annan van till mig, och han har precis borjat plugga pa MCC ocksa.

saaa till resten av mitt lite smatt hysteriska liv... ;)
Har varit en del intriger... som det latt blir nar man bor pa ett hostel...
till att borja med kan jag saga att jag ar smatt forbannad, en kille fran Australien som jobbade har akte hem i torsdags morse... jag bryr mig inte sa mycket om att han akte, MEN han stal min longboard!!! ja, min rosa alskade longboard. Javla tjuv.

Jag flyttar ut om ca en vecka, lite mer. En kille som har arbetat har forut har ett hus nere vid havet som han bor i, och han ska jobba pa big island i 3 veckor (till att borja med) och han behover nagon som tar hand om hans hus och matar hans katter, vilket kommer vara JAG som gor! Sa jag far bo dar helt gratis! Han har tillomed en egen pool :D
Igar sa hande det oundvikliga. Traffade pa min expojkvan igar, lite konstigt... men vi ska ta en fika pa tisdag... far val se hur det kanns.

lovar att forsoka uppdatera mer och lagga upp lite bilder ocksa.
hoppas att allt ar bra dar hemma med er!
Alskar er
Peace and love,

Emily

busy week

Har varit på så dåligt humör dom senaste dagarna... tror det beror på hormonella orsaker, men även annat... Jag är såååå trött på att bo på hostelet. Så trött på att träffa nya människor som stannar 3 dagar. SÅÅ trött på att bli biten av löss varje natt och bli tvungen att vänja sig vid det. SÅ trött på att hela stället är så smutsigt. SÅ trött på att alla skyller på varandra så fort det är nåt fel. Det här stället brukade vara fullt av kärlek, men just nu är det bara såååå nedgånget. Jag känner mig bara så arg hela tiden när jag är här. Ok jag vet at jag är gnälligt och att jag kommer ångra att jag skrivit det här senare... men just nu är jag bara så trött på allt här. Missförstå mig inte, jag ÄLSKAR maui, och jag trivs som fisken i vattnet här, men inte på hostelet. Jag letar efter lägenheter varje dag... så jag kan flytta snart förhoppningsvis. Förutom detta så har det varit en aktiv vecka.

 Jag och Clover åkte upp till Iao valley i början av veckan, gud det är sååå otroligt vackert där uppe, den platsen har en sån otrolig energi, jag blir så otroligt lycklig och glad när jag är där. Vi hikade en bra bit, och bara fortsatte att gå, klättrade i träd, helt naturligt drogade av hur vackert det är. Sen gjorde jag en annan hike senare i veckan där vi klättrade ner för ett vattenfall, klättade på mangrove rötter... finns bilder på facebook från det :)

I torsdags så åkte jag och Keenan till Kihei för att skejta, har inte varit på min longboard på 6 månader, men det var intressant att åka igen ;) bara det att den INTE är lika snabb längre... måste smörja hjulen. Sen åkte vi hem till Marcus och hälsade på honom, hängde lite vid hans pool.

I fredags så gjorde jag en annan hike som heter ”Swinging bridges” det är en rätt så lång hike. Där man som namnet antyder måste gå över ett par broar som hänger över en flod. Sååååå häftig hike :D

Igår åkte jag och Josh runt west maui mountains på hans scooter. Hade en jättebra och rolig dag. Vi stannade vid en strand tog kort på en tants rumpa med min undervattenskamera. Sen åkte vi hem till Josh, drack vin och hängde lite med hans rumskompis Erin. Både Josh och Erin pluggar till att bli massageterapister. Så Josh gav mig en helkroppsmassage. Jätteproffesionellt och bra, sen åkte vi till hem till hostelet. Lyssnade på när Santi spelade gitarr, han är grymt duktig.

 Idag skulle jag och Rory egentligen åka till paia... men jag lyckades kidnappa honom till Little Beach istället. Hade en grymt bra dag. En yngre grabb lärde mig att hoppa och göra en backflip i vattnet. Jag lyckades men jag råkade hoppa rakt in i en annan tjej. Tur nog så skadade hon sig inte ;)

Ni får ursäkta språket.. har inte pratat svenska på länge nu, och hur man bygger upp meningarna på svenska. Skumt... men men. Imorgon börjar skolan! Är väldigt förväntansfull :) Saknar er därhemma. Och älskar er till tusen! KÄRLEK till er

sorry

sorry att jag inte skriver i bloggen. Men det ar sa mycket som hander just nu, och jag vill helst bara gomma mig nanstans haha. karlar.... suck

wild


Datorn ar fortfarande inte fixad... sorry.. men det ar sa mycket som hander hela tiden har... ska forsoka ordna det sa snart som mojligt.
Senaste dagarna har varit ratt sa crazy. I fredags sa hade vi Donovans goodbye party. Helt flippad kvall, heeelt galet. Eftersom det var ett "anything but clothes party" sa var vi tvugna att komma pa nagot att ha pa oss. Jag byggde mig en outfit gjord av sop pasar, det finns bilder pa facebook om ni vill se. Sa man kan saga att jag var en ninja-hula-warrior. Jag var inte alla pa festhumor, men efter ett par ol var jag pa G. Det var seriost ett av de vildaste party jag vart med om i banana bungalow. Mr taco var har ocksa. Han ville att jag skulle folja med honom till Paia till nagon fest dar. Varav jag sager att jag inte vet, att jag kanske foljer med. Sa jag springer over till andra sidan av rummet, ropar till Laina "Danger, Danaanger, DANGER".
Grejen ar att jag inte ar tillaten att dejta ett visst antal olika pojkar har pa Maui, och han ar en utav dom. LOL.
Det slutade i vilket fall med att jag inte foljde med till Paia.
I vilket fall sa var det sjukt kul allt som hande, jag har aldrig sett Laina berusad forut, vilket var grymt underhallande att se :D

Igar sa var vi hos Marcus pa en barbeque. Vi hangde i hans pool hela dagen, riktigt nice. Sen akte vi till little beach for att se eld dansarna.

Idag var jag i skolan och gjorde klart mitt test, tror inte att det gick sa bra pa mitt engelska test, sa jag maste kanske ta tva engelska kurser... DAMNIT. Matte testet var mest roligt, minns ingenting av matten fran gymnasiet, sa jag far nog borja om fran borjan igen... men men vi far se, ska traffa en studievgledare pa onsdag.

saknar er darhemma. lovar att ringa sa fort jag kan. forhoppningsvis imorgon for just nu SOVER ni!
PUSS

RSS 2.0