Radikala förändringar

image32
Lolbilden nummer 1! Mathieu jag och Erik påväg hem från Tahoe

Gårdagen bjöd på mycket... cafehäng, träning o utgång med brorsan, samt x antal idioter.
Iallafall satt jag här vid datorn i mitten på natten och insåg att jag måste göra något drastiskt åt mitt livsläge, ett försök till att börja må bra.
Jag beslöt mig blandannat för att ta bort min myspace sida. Dels för att den gör så att jag är fruktansvärt internetberoende, dels för att jag behöver bryta med vissa och speciellt en person, och jag tror att det här är det lättaste sättet. Jag har beslutat mig för att jag måste lyfta fram dom människorna som gör mig glada och ta bort dom som gör mig besviken och annat folk som inte får mig att må bra. Starta om helt enkelt. Jag kommer nog garanterat att skaffa en ny myspace sida inom kort, där jag bara addar de människor som faktiskt är vänner.

Nästa vecka åker jag till värmland på obestämd tid, jag vet att jag just kom hem, men jag känner att jag behöver få umgås med Erik som är en otroligt bra vän o bara få njuta av sommaren o slippa tänka på allt jobbigt, ser verkligen fram emot det något enormt, har ju inte träffat Erik på ett halvår nu eller mer och vi ska grilla, sola, bada, åka longboard, dricka öl, skratta åt Eriks värmländska o bara vara allmänt tuffa i Filipstad. Jag gillar småstäder =) Sen får jag se vad som händer efter det.
Ska försöka lyckas med att må bra här hemma i sverige också!

Kärlek till er alla som förtjänar det =) Ni vet vilka ni är! <3

Då så var man hemma igen då,...

Ja... det känns konstigt att vara hemma, det känns mer konstigt den här gången än förra gången som jag kom hem. Svårt att komma in i mitt liv och så, svårt att ringa alla man borde ringa... jag sitter mest... och funderar över mitt liv och hur jag ska göra.
Sista dagarna i L.A var bra... men samtidigt ganska svåra. Jag vet inte hur jag ska göra och som vanligt så är jag förvirrad... jag kan verkligen aldrig bestämma mig, jag blir så trött på mig själv, istället så sårar jag bara folk.
The girl who couldnt fall in love.

Vet inte om jag ska försöka söka skolan i Santa Cruz istället... jag måste bestämma mig nu och säga att jag inte ska gå på SMC isåna fall... men då måste jag vänta ett halvår... de kanske är bra? eller kanske inte?`ja ni ser.
Men jag trivs uppe i SC... min stad <3

Till lite roligare saker... när jag kom hem hade jag fått ett brev... Jag kanske ska ta hela historien från början. jag fick för ett x antal månader sedan ett mail från en fängelseinterns mamma, som tycket jag skulle skriva brev till hennes son som satt i California State Prison... ja ni vet ju hur jag är... tyckte det lät som en kul grej o skickade iväg ett brev.
Iallafall så fick jag nu ett brev som det stod "Sent from state prison" på :) Och det var tydligen från hans kompis som ville ha mig som brevvän haha. Danny heter han! :) Så nu har jag fått en brevvän!

Sen har jag mest vart ute o åkt longboard med Embla o Zeke sen jag kom hem... fun times!

kärlek till er alla

SC

Nu har jag spenderat ett par dagar har i SC... eller kom hit i lordags! I fredags sa gick ja o Diana downtown i San fran o kollade lite i affarer. Sen akte vi till hennes syster i San Antonio... det var saa najs, hennes syster + systers man var saaa trevliga. Och vi gick ut o at pa ett taco stalle som var varsta skejtinspirerat och sen gick vi och sag ''Son on Rambow'' jattesot film o tva sma pojkar som ska spela in en egen film!
Sen i lordags sa akte vi ju somsagt hit till SC... vi gick forbi ett tattoo stalle for att Diana skulle toucha upp sin tattoo, bad henne rita upp en text at mig... far se om jag hinner ga forbi idag... vet inte om ja har rad med en tattoo just nu, maste kolla mitt spanska konto o se om mina pengar kommit in dar annu..
Vi akte till flygplatsen i lordags ocksa for att hamta upp en volontar... annars hande inte sa mycket mer, drack ett par ol o sen var det sova.
I sondags gick ja o Diana forbi tattoo stallet igen for hon hade tid da... o sen sa kommer jag faktiskt inte ihag vad jag gjorde i sondags haha. shit redan minnesluckor vid 20 ars alder!

Och igar sa akte vi till Wallmart o hjalpte Diana att shoppa mat at 20 volontarer som ska ut pa projekt... det ar en vaaaaaaaaaaaaaaaldig massa mat!

Drar mig nog ner mot l.a imorgon kvall eller nat... ska nog boka greyhound bus idag for imorgon aker alla harifran o jag blir ensam... sa det ar ju inte sa varst spannande har da :)
hoppas ni har det bra darhemma!
Jag har inte bokat en flygbiljett hem fran london annu... o de ar dyrare an jag trodde men ska forsoka hitta nat billigt sa jag kan komma hem nangang men troligtvis kommer jag den 20e eller 21a! for jag aker harifran den 19e!
vet nan om det ar billigare att ta forsta basta flygbiljetten nar jag kommer till londons flygplats kanske?

San Fran!


Yes kom till San fran igar... tog bussen till San jose och sen Caltrain in till San fran... sa motte jag upp Florian och hans kompis vid Fishermans wharf for att vi skulle ga pa akvariet dar... det var ganska litet akvarium... kandes lite som om det inte var sa nodvandigt att spendera pengar pa det... men det kostade iofs bara 80 spann typ sa det var inte sa farligt, o vi fick klappa rockor, baby leopardhajar o stjostjarnor...
Sen efter det sa gick o letade efter ett hostel at Flo och hand kompis som jag inte minns namnet pa :) tillslut lyckades vi hitta det som dom letade efter.
Vi kakade pa en indisk restaurang, haha billigt var det men inget service alls, det var typ self service eller nat, och sa jaakla stark mat daaamn.

Sen har jag mest hangt med Diana o hennes rumskompis kompis som ar har o halsat pa. Vi gick laaangt idag over goldengate bron, skitnaajs...
Sa det har vart en najs dag... ska forsoka lagga upp lite bilder o sa...
saknar er darhemma
kraaam o puss

happiness


Intervju med mig sjalv


Saaa hur kanns det att vara lycklig i dagens lage?
Det kanns fantastiskt, kanns lite som att svava pa rosa sma fluffiga moln till o fran!

Hur var din vistelse nere i los angeles da? Horde visst att du gjorde allt mojligt dar nere?
Kan ju bara saga som sa att det var gryyymt... jag har bott pa fancy hotell med extra tjocka handdukar, tittat pa grymma barnprogram om handy manny(som later som han har samma rost som ceasar millan!), spelat massa grymma spel dar man skjuter pa zombies, bowlar, surfat, spelat basket, o massa andra spel. Kollat pa skrackfilm for forsta gangen pa flera manader, shoppat!, lyssnat pa musik, akt en maassa buss, och hangt pa stranden. Jag gjorde sakert en hel del andra saker som jag bara glomt att namna.

Hur skulle du beskriva vadret i los angeles?
Varmt! Iallafall i forrgar, igar var det inte lika varmt.

Och i Santa cruz?
kallt! eller kallt o kallt men jakligt mycket kallare an jag trodde det skulle vara.

Sa vad hander nu?
Jag motte upp Diana for nan timme sen har i santa cruz, hon skulle till kontoret o fixa med lite papper sa jag hanger lite med mig sjalv just nu, ska mota upp henne senare sen far man val se!

Ja finns det nat mer att tilagga?

jag ar glaaaaaaaaaaaaaad, det ar sa vackert har o manniskor ar sa snalla o hjalpsamma o treeevligaaaaaaaaaaa....

baby alien

im alive!

Hinner inte skriva sa mycket, men jag mar bra o ar framme pa hostelet! iiih ja ar helt lycklig, tillbaka i staterna liksom :) Folk ar sa trevliga o snalla.
skriver mer sen sa fort jag kan
love u all
puss

RSS 2.0