djungel och burlesque

Dax for en liten uppdatering igen. Det har varit en handelserik helg. Hela forra veckan hade jag springbreak, men det var inte sa mycket som hande i borjan pa veckan eftersom att alla vanner jag har jobbar, och jag jobbade sjalv bade mandag tisdag och onsdag. I torsdags sa hade jag lyckats overtala Chris att campa ute i Hana <3 Jag bara alskar att campa dar ute i djungeln, det ar sa fridsamt. Sa vi packade  ihop bilen och akte ut, kom inte fram forran 11 pa kvallen, sa vi somnade nastan direkt. Vi skulle bara campa en natt egentligen,  ingen av oss kande for att aka hem igen, sa vi stannade i Hana hela dagen, akte pa aventyr och stannade en natt till :)

I lordags sa fick jag min planbok stulen :( igen.. sa nu har jag inga visakort eller nagot igen, vet inte hur jag ska betala min hyra denna manad. Det varsta ar att jag tror att det ar en "van" till mig som gjorde det, eller jag han ar ingen van direkt, bara en allmant idiot. men men... jag for forsoka fa nordea att skicka mig ett nytt visakort.
Pa kvallen sa akte vi ett party ute i Haiku, GRYMMASTE partyt, det var typ burlesque tema pa hela festen. Och det var magdansoser som upptradde, det ar nastan grymmare an hulahooping, tror jag maste ta en workshop :)
Jag och Chris hade grymmaste outfitsen ever, bilder kommer senare hehe.

Imorgan ar det back till skolan... suck.. forsoker skriva en uppsats, men det gar sadar, har ingen motivation direkt,..
hoppas allt ar bra med er darhemma.
love

Firehooping

Wow det har redan gatt en hel manad sedan jag skrev sist, tiden gar fort har pa Maui! Senaste manaden har varit bra, riktigt bra :) Allt i mitt liv har ar som pusselbitar som hamnar pa ratt plats - om ni forstar vad jag menar? Skolan gar bra! Faktiskt sa gar det battre an jag trodde att det skulle gora, eftersom jag bade jobbar, pluggar och umgas med min alskling den har terminen, lite skillnad fran forra terminen lol. Det har varit mycket hulahooping sista manaden :) Och 2 ggr sa har jag kort pa eld hulahooping pa Little beach, GRYMT! Men lite laskigt med tanke pa att det ar massvis med manniskor som star i en ring runt an hahaha. Forutom det sa har det varit mycket festande, typ varje helg - varje dag :) Bra DJs, trevligt folk och grym stamning.
Min lagenhet situation har andrats igen - no shit huh? Sa nu bor jag med Sarah och Andy ska betala lite for att bo har nagra dagar i veckan.
Laura kom tillbaka for ett par veckor sedan, men hon aker hem pa fredag igen :(:(:(
Jag ar sa otroligt lycklig just nu, jag kanner mig sa levande pa nagot vis!



RSS 2.0