Uppdatera mera~

Okej kanske dax for en liten uppdatering igen. Datorn ar fortfarande inte fixad, sa darfor har jag inte kunnat lagga upp nagra bilder... sorry.
Senaste dagarna har varit ratt intensiva, gor saker hela tiden. Kan ju saga att jag lyckats spendera ratt mycket tid i Kihei, typ varje dag sen jag kom hit. Oplanerat forstas. I forrgar sa akte jag, Laina, Isaac och Clover till Kihei for att hanga med Tiffany och Dan innan dom akte hem till Kanada. Sa vi spenderade en del tid vid poolen och sen hangde vi i deras lagenhet. Najs!

Igar sa akte vi forst till Walmart, sa jag kopte en ny mobil dar med ett nytt nummer! Sa mitt nya nummer ar +18082147663. Sen akte vi till en strand vid Wailea, och bara chillade dar ett par timmar.

Idag maste jag aka till min skola och fa mina vaccinationer, prata med dom om vilka kurser jag ska valja, troligvis gora ett engelskaprov... sen tankte jag hinna med att aka till Paia ocksa, och egentligen fixa nytt ID kort.
hmm.. en hel del som ni hor.
I kvall sa ar det donovans goodbye party, och det kommer vara ett "Anything but clothes party"! Jag tror jag ska ha svarta sopsackar pa mig...... ;) Och nasta vecka ar det ett fullmoon party ute pa Lanai! Saaaaa nice! Det kommer vara Pirates vs Vikings! :D fast jag och Clover och en kille som heter Erin har pratat om att vara undercover ninjas under pirat outfiten.

tyvarr kan jag inte ladda upp sa mycket bilder . men jag aterkommer med det!
PUSS

flippidifliiiippp

Ok sa jag maste forsoka uppdatera litegrann iallafall. Har sa brutalt fullt upp heeela tiden, sa jag hinner inte sitta vid datorn alls typ, och sen ar datorerna alltid upptagna har ocksa.
Resan hit gick somsagt bra, kom till philadelphia, sen sa var jag tvungen att vanta dar 4 timmar extra for att det var en tornado storm som skulle passera... ja vad kan jag saga.. det ar usa ;)

Kom till Vegas, akte in till Vegas gick in pa ett kasino och traffade pa en tjej och en kille som jobbade pa ett hostel i vegas, tjejen som var lesbisk blev typ kar i mig och bjod mig pa drinkar hahahaha. helt galet.
hade iallafall ett par roliga timmar i las  vegas! Och det ar sjukt fint dar, gigantiska byggnader!

Igar sa akte jag och keenan till kihei for att halsa pa Marcus, det var sjukt kul att traffa honom igen :D
Sen var keenan tvungen att aka till sitt jobb, men jag akte till stranden istallet for att ta igen lite tid dar.

Sen tog jag bussen hem till hostelet traffade pa ett par fd medarbetare i Kihei ocksa... som har fatt sparken. lol.
Nar jag kom hem hit sa kollade jag och Laina pa en tvshow som heter Hang. Den handlar om en man som har en valdigt stor penis och prostituerar sig. hahahaha. sjukt kul.
Tankte sen att jag skulle ta en powernap i en timme, bara det att jag vaknade 2 timmar senare och insag att klockan inte hade ringt.. Sen larde jag mig lite nytt med poi igar ocksa och hangde med Isaac och Laina <3

Mr taco var forbi har igar ocksa, det var ju lite intressant...
Hade glomt bort hur flippat och underbart mitt liv har ar... men allt ar precis som innan jag akte ;)\

Hoppas allt ar bra med er darhemma for med mig ar det helt enkelt otroligt bra.
LOVE
Puss

hemma i mauiiiii

Resan hit var laaaaaaang.... men slutligen sa kom jag fram till maui igar! Laina hamtade mig pa flygplatsen!! Saa underbart att vara tillbaka. Hade tankt lagga mig tidigt igar, men kom inte i sang forren 12 for att Isaac tvingade mig att dricka tequila... lol.
Hinner inte skriva sa mycket nu, tankte bara saga att jag lever sa att ni vet det :)
Nu ska jag och Keenan till Kihei och halsa pa marcus och ga till stranden!
PUSS


Bye bye Sverige

Senaste dagarna har varit hektiska! När jag höll på o packa ihop allt i fredags så insåg jag att min plånbok var borta! Vad är oddsen för det?!?!?!?!?! Så kort, leg och allt är borta. Så vi fick åka i ilfart till sthlm, herregud vad fort vi tog oss ner för att hinna in till den enda banken som stänger 8. Så jag förde över alla mina pengar till mammas kort och beställde ett nytt som dom på nåt vis ska skicka till Maui... och nu ska jag låna mammas kort till dess.
men men shit happens, det är nästan löst nu iallafall!

Sen i fredags efter allt krångel så var jag o mamma tvungna att ta en öl för att "lugna ner neverna". Så vi satte oss på lokalkrogen i skogås LOL. Sen kom Laaars dit också.

Jag och Tove hade skills igår och hann med grymt mycket, vi hann gå till Nordea, shoppa, fixa hår, packa grejer, städa under dagen. Sen på kvällen hade vi avskedsmiddag för miiiig =) Så vi gick och åt sushi/thaibuffé som var nice, det var bara Ida som var förbannad på restaurangen hehe :D (Dom la räkor i hennes mat...drygt...)
Hann med att åka förbi tanto en sväng också så jag kunde träffa Jocke, Oskar, Ylva, Cindy och mer folk därtill.

Nu jävlar åker jag! Kl 1 idag går mitt plan... så jag sitter mest här o väntar på att Tovebaby ska komma och att mamma ska hämta upp oss.
Ska försöka uppdatera så snart jag kommit ner!
PUSS


Slutligen

Så har jag allting klart. ALLT. ALLT. Flyttade ur lägenheten i helgen. Jättekul, halvbakis samt spöregn, samt en frys som vägrade frosta av sig. haha men vi hade kul iallafall, jag och mamma.

Och idag kom mitt pass med mitt visum insatt! YAAY! Jag är så glad.

När jag började med allt så kändes det så långt bort, och allt kändes så omöjligt. Men nu är det verklignen på riktigt, jag har mitt visum och jag har min flygbiljett och jag åker på söndag!
Nu känns det som om jag är påväg i rätt riktning igen, mot min dröm!

puss

Delsteg 4/4 - 11 dagar kvar

Sitter på bussen hem från Stockholm, datanörd? Jo litegrann, men det är så brutalt tråkigt att åka buss ju.
Idag var jag på amerikanska ambassaden! Och jag har fått mitt visum beviljat!! :D :D Ska komma i början på nästa vecka!
Pappa skjutsade mig dit imorse, var där kl 8, och ställde mig i en kö utanför, dom kollade igenom så att jag hade med mig det viktigaste, sen fick jag gå igenom en såndär detektor som dom har på flygplatsen innan jag kom in i ambassaden. Det var görmycket folk där, så jag satte mig bland alla andra och väntade på att dom skulle ropa upp mitt namn, vilket dom slutligen gjorde.
Då gick jag fram till en av kassorna och så kollade dom igenom allt. Det kändes som om dom frågade ut mig mer än alla andra, hade en hel del frågor om mina tidigare USA vistelser. Sen så sa hon åt mig att sätta mig ner och vänta igen.
Efter ca 40 minuter så blev jag slutligen uppropad  igen, och då var jag ju supernervös att det skulle vara nåt problem med visumet... men hon sa bara att det blev beviljat och gav mig en informationslapp :D

Allt som allt tog det 2 timmar.

Det har varit en jättebra helg i stockholm, gosat med mina gostjejer <3 och tagit det LUGNT! (Tillskillnad från fredags i karlstad, lol) Sen fyllde jag år i måndags, så jag hälsade på hos pappa och åt tårta. Fick en kamera i present! Vattentät ner till 3 meters djup! YAY nu kan jag ta kort på mina fiskar och sköldisarna.
Sen hade Cindy och Tove bakat en jättesöt (bokstavligen) tårta åt mig! Cindy åt tårta så hon spydde hahhahaa, naw stackarn. Sen kom Ida och Alexandra också och hängde.

Hann både med att fika med Peter (korven) och hans bror samt kollega, och senare på dagen Åsa och Sassa! Kul att träffa sina gamla barndomsvänner lite :D

Jaha sista helgen i Karlstad nu då! Blir ju spännande. På fredag så kommer Vicky hem från Norge!<3 yaaay!
Sen måste jag flytta i helgen också, det är mycket nu! fast på ett bra sätt!

Delsteg 3/4, 18 dagar kvar

[X] TOEFL test
[X]Antagen till skolan
[X] CSN lån beviljat
[  ] Studentvisum

Igår kväll kl 12 så ringde mamma till mig, hon hade hittat ett CSN brev under högen av post!! Det visade sig att jag fått min personliga kod för att kunna logga in på Mina Sidor på CSN för att se hur det går med mitt ärende. Så jag loggade in för att se att dom fått in papprena iallafall. Och.... det var BEVILJAT!! Snacka om att en klump i min mage släppte!! Och sjukt bra service av  CSN också, mindre än en vecka för att få beviljat studielån!
Så idag så ringde jag till STA travels som har samarbete med CSN och bokade min flygbilett! :D Utresa den 26e Juli och hemresa den 27e maj.
Då är det bara sista stegt kvar i processen tills jag kan chilla resten utav tiden i svearike, och det är studentvisumet. Har tid kl 8 på onsdag den 15e och har nästan allt som krävs färdigt nu, ska bara ta ett fotografi och betala en till avgift.
Kan inte fatta att min resa är bokad nu, 4 månaders väntande och slutligen så är jag nästan där.

Kommer till sthlm på lördag iallafall! Så det vore kul att träffa några utav er!

PUSS


Ny hårfärg också och allt, trivs sjukt bra med det.



Snart...snart...snart

Jag sitter som på nålar. Jag kan inte sova, äta eller göra mitt jobb ordentligt.
Allt detta väntande, väntan på svar från CSN, väntan på att få åka till amerikanska ambassaden. Nästa onsdag har jag tid där... och jag hoppas allt ska gå som planerat.
Men jag har en reservplan iallafall, så nu känns det lite lugnare ifall nåt inte skulle gå enligt planerna.

Kommer till sthlm nästa vecka! Så ifall någon vill ses så vore det skoj =)

Puss

RSS 2.0