dalig dag

Ja... det ar nog allt jag behover saga... vi var ute pa nat skitstalle igar som sog sjutk hart... jag ar trott pa dryga manniskor.
Blev forfoljd av nagra pakistaner som vagrade lamna oss ifred, jag typ stod o skrek at dom for att dom skulle fatta att dom skulle lamna oss ifred. idioter.
Sen sa blir man kallad for hora o fitta konstant nar man gar pa la rambla, jag tycker inte att man ska behova ta det, allvarligt talat.

just nu ar jag bara arg, trott o ledsen pa allt typ.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Usch da va tufft!! Hoppas det löser sig.. puss*

2008-03-17 @ 23:37:24
URL: http://hermelini.blogg.se
Postat av: Towie

älskling. det blir bättre snart =)

jag har kollat lite på resor och sånt.
tänkte försöka ta mig ner on kanske 3 veckor. om det inte blir kaos med skolan!

jag ringer nog dig ikväll en snabbis!

kärlek och kramar till dig bästa

2008-03-18 @ 15:07:40
Postat av: lisbeth jäderbergl

hej.emmy, allt blir bättre, du har i alla fall bättre väder en oss hemma i sweden. först regnade det i en vecka, men det fanns hopp om våren, just nu snöar det för fullt och man halkar omkring på vägarna. vill bara önska dig en glad påsk. tänker på dig och saknar dig. pratade med din pappa idag, han visste inte din adress för att skriva verkar som han vill höra ett livstecken från dig, du kan väl skriva till honom och önska glad påsk, det tror jag han skulle uppskatta. på påskafton kommer danne och morfar hem hit till mig.nu får jag måla påskägen själv om jag inte tvingar danne att hjälpa till. du finns med i mina tankar . allt är bra med embla zeke och mig kram och puss löve you mamma

2008-03-19 @ 21:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0